Amatőr Kupa

2024.04.24. 12:23

Korábbi válogatottak ellen döntőzik a Mezőörs focicsapata

A női kupadöntő előtt, csütörtök 16 órakor rendezik Budapesten a férfi Amatőr Kupa (a Szabad Föld-kupa utódjának) fináléját, amelyben a korábbi válogatottakat Unione a Mezőörssel csap össze.

A mezőörsiekre ezúttal is nagy csata vár.

Fotó: Rákóczy Ádám

Csütörtökön nemcsak a Simple Női Liga döntőjét rendezik meg az MTK stadionjában, hanem a férfi Amatőr Kupa-döntőt is, amelyen a MOL Magyar Kupában a legtovább jutó amatőr (megyei) csapatok szerepelnek. Ezúttal az Unione FC és a Mezőörs harcolta ki a jogot a döntőbeli szereplésre.
A mezőörsiek négy sikerrel vett forduló után egészen a nyolcaddöntőig jutottak, ahol – emlékezetes mérkőzésen, rengeteg lelkes hazai drukker előtt – csupán tizenegyesrúgásokkal maradtak alul a Vasassal szemben. Az Unione egy körrel hamarabb búcsúzott, a Kisvárda ejtette ki. A mezőörsiek – bár a szabadnapos együttest a Koroncó  hétvégén megelőzte a megyei  I. osztályú bajnokságban – a jó formában és bizakodva várhatják a döntőt.
„Kihasználtuk a hétvégi bajnoki szünetünket, elemeztük ellenfelünket, felkészültünk belőle. Jó mecsre számítok, hiszen mindkét csapat tele van rutinos, kiváló labdarúgókkal. Tavaly is álmunk volt a finélá,  ez most összejött, célunk ezen helytállni”  – mondta  Bohner Roland, a mezőörsiek edzője.
A korábbi válogatott játékosokat – Czvitkovics Péter, Feczesin Róbert, Juhász Roland – is foglalkoztató Unione jelenleg a második helyen áll a BLSZ I-ben (legutóbbi négy bajnokiját megnyerte), de az első hely megszerzésére már nincs esélye, 16 pont a lemaradása a Csepel mögött. 
A dupla kupadöntőre jegyeket 1500 forintos áron lehet megvásárolni a jegy.mlsz.hu oldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában