Kitüntetés

2024.04.24. 17:00

Kiváló egészségügyi dolgozót javasolhatnak a mosonmagyaróváriak

A képviselő-testület idén is odaítéli a „Mosonmagyaróvár város kiváló egészségügyi dolgozója” díjat.

Mészely Réka

A kitüntetés önkormányzati egészségügyi intézmény, illetve az önkormányzattal szerződésben lévő társaság olyan dolgozójának adható, aki legalább 10 éve a város egészségügyi ellátása területén tevékenykedik és hosszabb időszak óta kiemelkedő munkásságot folytat. A díj évente három személy részére adományozható és a Semmelweis-napi ünnepség keretében adják át. 

Javaslatot tehetnek az intézményi dolgozók esetén az intézmények vezetői, az önkormányzattal szerződésben lévő társaság képviselője, önkormányzati képviselő és a város polgármestere. 

A javaslatokat írásban 2024. május 15-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár város polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyar- óvár, Fő u. 11.), illetve elektronikus úton is benyújtható az [email protected] e-mail-címre. 

A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Hideghéty-Mike Hilda egészségügyi koordinátor nyújt a 96/577-817-es telefonszámon. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában