EzTörténtKisalföld

2024.04.23. 19:35

20 éve írtuk: holttestet találtak egy győri lakásban

Erről írt a Kisalföld napilap április 23-án 10, 20 és 30 évvel ezelőtt.

Kisalföld.hu

10 éve - Nem ebola, tüdőembólia - Menekülttáborból a győri kórházba

Egy kongói betegnél derült ki, hogy nem ebolavírus, hanem embólia okozta vérestüneteit. A menekülttáborból szállították a győri kórházba tüdőgyulladással és tüdőembóliával a 24 hetes terhes kismamát. Az anyuka tünetei nagyon súlyosak voltak, azonban az állapota azóta stabilizálódott. A férje vigyázott rá a tüdőosztályon, ugyanis kórházi kezelésre szorul.

20 éve - Holttestet találtak egy győri lakásban

Otthona fürdőszobájának kövén találták meg késő este a győr marcalvárosi lakása ajtaját betörni kényszerülő rendőrök és katasztrófavédelmisek a 45 éves R. Jenő holttestét. A ház egyik lakója azzal a hírrel értesítette a hatóság embereit, hogy a fölötte lévőlakásból vérre emlékeztető lé folyik saját otthona falán. ötszintes, nagy belső udvaros házat. A Déry utca 10. számú ház szeméttel színültig töltött második emeleti lakásának erkélyéhez a tűzoltók nyújtóztatták fel létrájukat, az erkély ajtaját betörték és hosszú negyedórákra állóháború alakult ki. A lakásban csaholó eb visszatartotta őket.

Forrás: Kisalföld archív

30 éve - Az apagyilkos imádkozni tanul

Mi vihet rá egy már nem gyermek, de még nem felnőtt embert arra, hogy brutálisan, különös kegyetlenséggel megölje apját? A tizenhét éves D. Tibor ezt tette egy januári délutánon. Úgy ébredt, mint máskor bármikor és a gyilkosság előtt fél órával még a szomszédban lakó idős, magatehetetlen asszonynak segített, tűzifát vágott fel neki, hogy legyen mivel begyújtania. A fiatal négy hónap rácsok mögött töltött idő után nyilatkozott a Kisalföldnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában