Ítélethirdetés

2024.05.04. 07:22

Komoly pénzbírságot kapott a két utcán balhézó nő - videó

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság ítéletet hirdetett az utcán verekedő nőkkel szemben.

Kisalföld.hu

Korábban megírtuk, hogy két nő tavaly június 5-én az egyik nyergesújfalui bolt előtt, az utcán vitáztak korábbi nézeteltérésükből fakadóan. A veszekedés tettlegességig fajult, ugyanis egyikük meglökte a másikat, aki ezt viszonozta. Az eseményeket látva a boltból kijött egy harmadik nő és a két elkövető közé állt. 

A kamerafelvétel felvette a nők durva verekedését az utcán. 

Negyedik nő is becsatlakozott

Az először ütő nő átnyúlt az őket szétszedni próbálón, és ököllel támadt vitapartnerére, majd két kézzel szemből is meglökte ellenfelét. Ezután sem hagyták abba a balhét, tovább lökdösődtek és ütötték egymást. A két fél verekedését észlelve egy negyedik nő is megpróbálta a feleket szétválasztani.

A dulakodás közben a másodrendű vádlott kétszer is megrúgta az elsőrendűt, aki hajhúzással viszonozta a támadást. Viszontválasztként azonban tarkón ragadta ellenfelét, így leszorítva és tovább püfölte ököllel a nő arcát.

Még utoljára belerúgott ellenfelébe

A verekedésnek végül kis idővel vége lett, de még utoljára egyikük egy ütést intézett, hogy övé legyen az utolsó "szó". 

A két balhézó ezek után még a bolt előtt beszélgetett, majd az egyikük bement az üzletbe, a másik a haját igazgatta. Már azt hihetnénk, hogy befejezték a "cicaharcot", de egyikük hirtelen kirohant az épületből és dühösen belerúgott a másik táskájába, majd visszasietett az üzletbe.

Drága tanulópénz lett a vége

Az ügyészség a vádiratban mindkét nővel szemben pénzbüntetésre tett indítványt. A bíróság ezzel megegyezően döntött a napokban és mindkét vádlottnak 400-400 ezer forintos büntetést szabott ki.

A női bunyóról itt nézhetik meg az utcai kamera felvételét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában