Vádemelés

2024.05.07. 09:59

Komáromi fürdőből loptak - Gyermekeivel együtt tette el a pénztárcát az anya + videó

A Komáromi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat az ellen a nő ellen, aki családjával ellopott a komáromi fürdőből egy padon hagyott pénztárcát. A vádhatóság közérdekű munkára és a kár megfizetésére tett indítványt.

Kisalföld.hu

A kamerafelvételen a lopás pillanata látszik.

A vádirat szerint a sértett tavaly június 18-án a komáromi fürdő előterében lévő pénztárnál belépőjegyet vásárolt, ezután leült egy padra, amelyre letette a pénztárcáját. Benne volt 130 ezer forint készpénz, valamint a személyes iratai, és bankkártyája. Ezután a pénztárcájáról elfelejtkezve bement a gyógyfürdőbe.

A kamera mindent felvett a komáromi fürdőben. A nő gyermekeivel együtt érkezett, majd amikor észrevette a pénztárcát eltette a táskájába.

Az elkövető nő ezután érkezett a családjával. Odamentek a padhoz, majd az asszony a táskájába tette a zsákmányt. A sértett a pénztárcája eltűnését néhány perccel később észrevette, azonnal keresni kezdte, de azt már nem találta meg. 

Az édesanya miután kivette a pénzt, elköltötte, a tárcát az iratokkal és a bankkártyával együtt eldobta. A komáromi fürdő kamerája rögzítette az esetet, amelyt itt megtekinthetnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában