kisalfold.hu videó

2024.05.08. 07:25

Tündérszépek 2024 – Rádli Alexát mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Ezúttal Rádli Alexát mutatjuk be cikksorozatunkban. Tündérszépek 2024 – még tart a nevezés!

Kisalföld.hu

– Azért jelentkeztem erre a versenyre, hogy kipróbáljam magam, hogy megnézzem mennyire tudok beilleszkedni, és hogy mennyire érzem jól magam egy szépségversenyen. A Miss Universe versenyen már szerepeltem, ott sajnos nem jutottam tovább, de nem csüggedtem, ezért is adtam be a jelentkezésem – fogalmazott portálunknak Rádli Alexa. Tündérszépek 2024 – még tart a nevezés!

Tündérszépek 2024 – Rádli Alexa szerint a szépségversenyen nem szabad álarcot húznunk, az a lényeg, hogy azt mutassuk, akik igazából vagyunk.
Tündérszépek 2024 – Rádli Alexa szerint a szépségversenyen nem szabad álarcot húznunk, az a lényeg, hogy azt mutassuk, akik igazából vagyunk.
Fotó: Csapó Balázs

Tündérszépek 2024 – várják a szíveket a versenyzők! 

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Alexa oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

Alexa 23 éves, Győrben él, nemrég diplomázott a győri Széchenyi István Egyetemen, kereskedelem és marketing-logisztika szakirányon. Szerinte a szépségversenyen elsősorban akkor lehet kitűnni a többiek közül, hogy ha magunkat adjuk. 

– Nem szabad álarcot húznunk, az a lényeg, hogy azt mutassuk, akik igazából vagyunk. Szabadidőmben igyekszem minél több időt együtt tölteni a családommal, ez az első számomra. Ezt követi csak a szórakozás. Szívesen járok edzőterembe, mert azt mind a négy évszakban lehet csinálni –mesélte a fiatal lány. 

Rádli Alexa szeretne minél tovább jutni a versenybe, de nincsenek kitűzött elvárásai magával szemben. A modellkedés nagyon érdekli, szeretne elindulni ezen az úton, és minél tovább jutni. Érdeklik a fotózások is, és örömmel venne részt reklám és termék fotózásokon is. 

Tündérszépek 2024 – Még tart a nevezés! A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én 23:59-ig. Győr-Moson-Sopronból az elmúlt másfél hét során már több lányt bemutattunk, május végéig még legalább tucatnyi szépséget szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani, miközben Vasból és Komárom-Esztergomból is szemügyre vehetők és természetesen szívekkel értékelhetők a jelentkezők hírportálunkon. 

Korábban Horváth Lili Ajsát mutattuk be olvasóinknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában