kisalfold.hu videó

2024.05.07. 10:24

Tündérszépek 2024 – Horváth Lili Ajsát mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Ezúttal Horváth Lili Ajsát mutatjuk be cikksorozatunkban. Tündérszépek 2024 – Még tart a nevezés!

Kisalföld.hu

– Korábban jelentkeztem már két szépségversenyre, és sikerült is bekerülnöm, de sajnos nyernem nem sikerült. Annak idején nagyon megszerettem a hangulatát, ezért döntöttem úgy, hogy jelentkezek a Tündérszépek szépségversenyre. Örültem, hogy Győr-Moson-Sopronban is lehetett jelentkezni, és nem kellett a fővárosba utazni –fogalmazott portálunknak Horváth Lili Ajsa. Tündérszépek 2024 – Még tart a nevezés!

Tündérszépek 2024 – Horváth Lili Ajsát a fényképezés mellett a festés az, ami igazán kikapcsolja.
Tündérszépek 2024 – Horváth Lili Ajsát a fényképezés mellett a festés az, ami igazán kikapcsolja. 
Fotó: Csapó Balázs

Tündérszépek 2024 – várják a szíveket a versenyzők! 

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Lili oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

A 19 éves fertőrákosi lány jelenleg grafikát tanul Sopronban. Kiskora óta kedveli a rajzolást, ezért választotta iskoláját. Szerinte egy nő személyisége a kisugárzásban látszik igazán. Lili hobbiként örömmel jár fotózásokra, és saját kamerája is van, mert szereti a kutyákat, és szívesen fotózza is őket a természetben. 

– A fényképezés mellett a festés az, ami igazán kikapcsol. A suliban sokat tanulunk a grafika digitális oldaláról, a különböző szerkesztő programokról, ami nagyon vonzó és érdekes számomra. Igazából az a legjobb, amikor nyers képeket kapok, ami aztán a szerkesztés után, csoda szép lesz – mesélte a fiatal lány. 

Lili a jövőben is szeretne modellkedéssel foglalkozni. Örömmel jutna ki modellként külföldre, de az iskola után egyetemre szeretne menni igazán, és jogásznak tanulni. 

Tündérszépek 2024 – Még tart a nevezés! A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én 23:59-ig. Győr-Moson-Sopronból az elmúlt másfél hét során már több lányt bemutattunk, május végéig még legalább tucatnyi szépséget szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani, miközben Vasból és Komárom-Esztergomból is szemügyre vehetők és természetesen szívekkel értékelhetők a jelentkezők hírportálunkon. 

Korábban Szabó Míra Szonját mutattuk be olvasóinknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában