kisalfold.hu videó

2024.05.11. 08:05

Tündérszépek 2024 – Czinke Dzsenifer Annát mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Ezúttal Czinke Dzsenifer Annát mutatjuk be cikksorozatunkban. Tündérszépek 2024 – Még tart a nevezés!

Kisalföld.hu

– Az interneten figyeltem fel a Tündérszépek versenyre, és úgy gondoltam, hogy megpróbálom. Tavaly elindultam egy hasonló versenyen, amin továbbjutottam, és szép élményeket adott nekem. Már kisgyermekként is imádtam ha fényképeznek. Nevelőszülőknél nőttem fel, ezzel a szépségversennyel elsősorban magamnak, nevelő szüleimnek és családomnak szeretnék bizonyítani –fogalmazott portálunknak Czinke Dzsenifer Anna.  Tündérszépek 2024 – Még tart a nevezés!

Tündérszépek 2024 – Czinke Dzsenifer Anna szabadidejében mád utazni, túrázni és világot látni.
Tündérszépek 2024 – Czinke Dzsenifer Anna szabadidejében mád utazni, túrázni és világot látni.
Fotó: Csapó Balázs

Tündérszépek 2024 – várják a szíveket a versenyzők! 

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Dzsenifer oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

A 23 éves győri lány kisgyermekgondozó és szociális ápoló, huzamosabb ideig dolgozott külföldön bébiszitterként, mellette pedig, amikor csak teheti hostess munkákat is vállal. Szerinte a szépségversenyen leginkább a mosollyal lehet kitűnni a versenytársak közül, nagyon fontos a kisugárzás, a megjelenés és a magabiztosság is. 

Czinke Dzsenifer Anna szabadidejében imád utazni, túrázni és világot látni. Többször járt már a svájci hegyekbe, gyakran fordult meg Szlovákiában, Horvátországban, és Olaszországban. 

– Több helyre szeretnék eljutni, egyszerűen imádok utazni, és megismerni új helyszíneket. Szabadidőmben nagyon szeretek együtt lenni a testvéreimmel, a mozgás mostanában hiányzik az életemből, de korábban hét évig latin táncoltam. Izgatott vagyok a Tündérszépek verseny miatt, remélem továbbjutok, és csodás élményekkel gazdagodom majd –tette hozzá a fiatal lány. 

A győri versenyzőnk vett már részt fehérnemű fotózáson, és szeretne a jövőben is minél több fotózáson részt venni. 

– Emellett a jövőben szeretnék egy szép nagy családot, megfelelő párt, és gyermekeket. Általában nagy céljaim nincsenek, inkább csak kisebbek, amiket szeretnék megvalósítani. A verseny után bízom benne, kapok majd felkéréseket modellügynökségektől, és folytathatom a következő években – árulta el Dzsenifer. 

Tündérszépek 2024 – Még tart a nevezés! A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én 23:59-ig. Győr-Moson-Sopronból az elmúlt másfél hét során már több lányt bemutattunk, május végéig még legalább tucatnyi szépséget szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani, miközben Vasból és Komárom-Esztergomból is szemügyre vehetők és természetesen szívekkel értékelhetők a jelentkezők hírportálunkon. 

Korábban Algács Liát mutattuk be olvasóinknak.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában