kisalfold.hu videó

2024.05.10. 07:00

Tündérszépek 2024 – Algács Liát mutatjuk be olvasóinknak + fotók, videó

Több tucat gyönyörű szépség közül válogathatott zsűrink a Tündérszépek szépségversenyen. A lányokat egy győri stúdióban várta fotózás, az első képek és videók előtt a versenyzőknek profik készítettek csinos frizurát, és a tökéletes smink sem maradhatott el. Ezúttal Algács Liát mutatjuk be cikksorozatunkban. Tündérszépek 2024 – még tart a nevezés!

Kisalföld.hu

– Kiskorom óta veszek részt különböző szépségversenyeken, de eddig valamiért nem éreztem annyira magaménak. Aztán most jött egy újabb lehetőség, a Tündérszépek, amit úgy gondoltam, hogy nem hagyhatok ki. Nagy örömmel adtam be a jelentkezésemet, és bízom benne, hogy megállom a helyem ebben a versenyben –fogalmazott portálunknak Algács Lia. Tündérszépek 2024 – még tart a nevezés!

Tündérszépek 2024 – Algács Lia szerint a kitartás és akarat az élet minden terén fontos. A jövőben szeretne többet foglalkozni a modellkedéssel, szeretné, hogyha sikeres lenne ezen a téren.
Tündérszépek 2024 – Algács Lia szerint a kitartás és akarat az élet minden terén fontos. A jövőben szeretne többet foglalkozni a modellkedéssel, szeretné, hogyha sikeres lenne ezen a téren.
Fotó: Csapó Balázs

A 18 éves lány jelenleg Győrben tanul sportedzőnek, a Győri SZC Sport és Kreatív Technikumban. Szereti az iskolát, a jövőben az egészségügy, és a szépségipar területén is el tudja magát képzelni.

 Tündérszépek 2024 – várják a szíveket a versenyzők! 

Ha szeretnéd látni milyen fotók készültek, kattints Lia oldalára a Tündérszépek versenyben, ahol szíveket is tudsz neki dobni! 

Lia nyolc évig szertornázott, élsportolóként, számtalan versenyen vett már részt Európában. – Ha a szépséget nézzük, minden nő királynő. A kisugárzás és a magabiztosság szerintem a legfontosabb egy szépségversenyen – mesélte el a fiatal lány. 

Lia szerint a kitartás és akarat az élet minden terén fontos. A jövőben szeretne többet foglalkozni a modellkedéssel, szeretné, hogyha sikeres lenne ezen a téren. Mint mondja: dédelgetett álom számára ez a jövőkép, amiért megpróbál minél többet tenni.

Tündérszépek 2024 – Még tart a nevezés! A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-én 23:59-ig. Győr-Moson-Sopronból az elmúlt másfél hét során már több lányt bemutattunk, május végéig még legalább tucatnyi szépséget szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani, miközben Vasból és Komárom-Esztergomból is szemügyre vehetők és természetesen szívekkel értékelhetők a jelentkezők hírportálunkon. 

Korábban Sáfár Alexandrát mutattuk be olvasóinknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában