Rejtett tehetségeket keresnek:

2024.04.23. 11:32

Színpadra Fel! – DJ Spigiboy is segít felfedezni a tehetségeket a győri zenei tehetségkutatón

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont idén is megszervezi a megyeszékhely tehetségkutató versenyét a „Színpadra Fel!”-t. A döntőnek ismét a Dunakapu tér ad majd helyet a nyáron, a Győri Rotary Fröccsnapok keretében. A Kisalföld a zenei tehetségkutató médiapartnere. Színpadra fel! – mutasd meg magad a városnak!

Ollári Gergely

A Győri Művészeti és Fesztiválközpont tavaly hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a város zenei tehetségkutató versenyét, a Színpadra Fel!-t. A sikert követően idén ismét várják énekesek, zenészek, lemezlovasok jelentkezését, műfaji megkötés nélkül.

Színpadra Fel! – DJ  Spigiboy is segít a tehetségek felfedezésében.
Színpadra Fel! – DJ  Spigiboy is segít a tehetségek felfedezésében. 
Fotó: DJ  Spigiboy

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a tavalyi győztes, a Honey Jeans frontembere, Pálfi Bogi is a zsűriasztal mögé ül idén, és mentorként is segít majd a résztvevőknek. A Győri Művészeti és Fesztiválközpont nemrég leplezte le a zsűri második tagját, aki nem más mint Boros Csaba lesz, a Republic frontembere. 

A napokban tovább bővült a zsűri, melynek harmadik tagja DJ Spigiboy, a DJ Szövetség alelnöke lesz. A Színpadra Fel! idei megmérettetésére a lemezlovasok jelentkezését is várják, a beküldött videókat pedig nem más bírálja el, mint a több évtizedes szakmai múlttal rendelkező Spigiboy. A hazánkban elismert dj-nek a zene az élete, fontosnak tartja, hogy segítse a jövő generációjának lemezlovasait. 

A versenyen bizonyító lemezlovasok közül a 2. és a 3. helyezett a Radó Matinén kap majd lehetőséget, hogy megmutassa tehetségét, a kategória első helyezettje pedig július 20-án, a REPUBLIC nagy koncert után léphet majd színpadra a Dunakapu téren. 


Színpadra Fel! – A hazánkban elismert dj-nek a zene az élete, fontosnak tartja, hogy segítse a jövő generációjának lemezlovasait.
Színpadra Fel! – A hazánkban elismert dj-nek a zene az élete, fontosnak tartja, hogy segítse a jövő generációjának lemezlovasait.
Fotó: DJ Spigiboy

Színpadra Fel! – május végéig lehet nevezni! 

A Színpadra Fel! Zenei tehetségkutatóra a 14 év feletti, Győr-Moson-Sopron vármegyei énekeseket, zenészeket, valamint idén lemezlovasok jelentkezését is várják, amit a szinpadrafel.hu weboldalon lehet megtenni. A május 31-ig beérkezett nevezéseket és a produkciókat a magyar zenei élet ikonikus alakjai bírálják el, a döntőt a jótékonysági Győri Rotary Fröccsnapok keretében rendezik majd meg július 20-án, a Dunakapu téren. Ezt idén rögzíteni is fogják, valamint élőben is követni lehet majd az interneten.

 

Korábban már megismerhették a zsűri korábban bejelentett tagját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában