Szórakozás

2024.04.20. 10:50

Big Band Show-t élvezett a közönség a Flesch Központban Mosonmagyaróváron - fotók

Ismét fergeteges hangulatot varázsolt a színpadra a Moson Big Band. A Big Band Showhoz ezúttal a Flex-Art Dance táncosai is hozzájárultak.

Mészely Réka

Pillanatkép a mosonmagyaróvári koncertről. Fotók: Kerekes István

A Moson Big Band lassan húsz éve szórakoztatja a minőségi zenét kedvelő közönséget. A Hernádi Sándor által alapított és vezetett zenekar a Mosonyi Mihály zeneiskola tanáraiból és egykori növendékeiből verbuválódott. Évről évre teltházas koncerteket tudhatnak maguk mögött, több fergeteges produkcióval.

Hagyománya van a februári koncertjeiknek. Több alkalommal léptek már fel Ausztriában, Szlovákiában és Erdélyben is felléptek Mosonmagyaróvárt képviselve.

– A februári koncertünket betegség miatt most tudtuk megtartani. A mostani Big Band Show című műsorunkban hat-nyolc új számot is hallhatott a közönség, a hagyományos swing zene mellett világslágerek Big Band hangszerelései is megtalálhatók repertoárunkban – tudtuk meg Tóth Lászlótól, a zenekar tagjától.

Kiemelte még: ezúttal is a Flex-Art Dance táncosaival szerepeltek, nem először, hiszen már nyári koncerten is működtek együtt, illetve idén nyáron is lesz közös fellépésük. Velük együtt a húsz zenekari tag és öt énekes varázsolt kiváló hangulatot a Flesch Központ színpadára. Bicsek műsorvezetésével többet is megtudhattunk a zenekar tagjairól és az előadott számokról egyaránt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában